Anastasia Mare Studios – Pefkohori Halkidiki

Anastasia Mare

Anastasia Mare Studios – Pefkohori Halkidiki

Anastasia Mare Studios – Pefkohori Halkidiki

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

διαβάστε τους όρους μας πριν προβείτε σε κράτηση

 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω όροι & προϋποθέσεις αποτελούν δεσμευτική συμφωνία από το νόμο, η οποία έχει πραγματοποιηθεί από εσάς, είτε προσωπικά είτε εκ μέρους κάποιας οντότητας (“εσεις”) και την επιχείρηση Anastasia Mare (“εμείς,” “εμάς” or “μας”), σχετικά με την πρόσβασή σας και χρήση του ιστότοπου “https://anastasiamare.gr” καθώς και οποιοδήποτε πολυμέσου ή ιστότοπου σχετικού με εμάς,, γνωστού εφεξής ως ο Ιστότοπος. Συμφωνείτε ότι με την απόκτηση πρόσβασης στον Ιστότοπο, έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με όλους τους όρους και προϋποθέσεις που έχουμε ορίσει. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με όλους αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, σας απαγορεύεται ρητώς η χρήση του Ιστότοπου και καλείστε να διακόψετε την πλοήγηση αμέσως. Διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε μονομερώς αλλαγές στο σύνολο των όρων και προϋποθέσεων ή σε μέρος του, οποιαδήποτε στιγμή και όποτε το κρίνουμε απαραίτητο.

ΚΡΑΤΗΣΗ Με την πραγματοποίηση μιας κράτησης σας μέσω της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τα παρακάτω: – Οι τιμές ενδέχεται να αλάξουν οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο – Το τελικό ποσό το οποίο οφείλετε να καταβάλετε θα οριστεί εφόσον έχετε συμπληρώσει όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες οι οποίες απαιτούνται. – Το τελικό ποσό κατά την πληρωμή ενδέχεται να είναι διαφορετικό από αυτό που είδατε στα αποτελέσματα αναζήτησης λόγω αλλαγής στις τιμές τις οποίες πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα μας. – Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την κράτησή σας σε περίπτωση διπλοκρατήσεων και με πλήρη επιστροφή του ποσού που έχουμε λάβει από εσάς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ Έχετε κάθε δικαίωμα να ζητήσετε ακύρωση της κράτησης σας, συμφωνώντας παράλληλα με τους παρακάτω κανόνες ακύρωσης:  – Πλήρης επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο για ακυρώσεις που έχουμε λάβει τουλάχιστον 14 μέρες από τη συμφωνημένη μέρα άφιξης. – Σε περίπτωση που ζητηθεί ακύρωση μετά από αυτό το διάστημα εώς και μια μέρα πριν από την άφιξη, δεν επιστρέφεται το ποσό που έχετε καταβάλει.Σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε τη διαμονή σας νωρίτερα από το συμφωνηθέν, οφείλεται να μας αποζημιώσετε για το  50% της διαμονής που υπολείπεται.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ Με το που ολοκληρωθεί η διαδικασία check-in στο στούντιο, συμφωνείτε με τους παρακάτω κανόνες : –Κάθε στούντιο μπορεί να φιλοξενήσει μόνο τον συμφωνηθέντα αριθμό επισκεπτών– Σε περίπτωση που προκληθεί η όποια ζημιά στην ιδιοκτησία μας, οφείλετε να μας αποζημιώσετε για το πλήρες κόστος της ζημιάς – Περαίτέρω κανόνες ενδέχεται να σας κοινοποιηθούν κατά την άφιξή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη διαμονή σε πελάτη ο οποίος έχει παραβιάσει στο παρελθόν κάποιον από τους παραπάνω κανόνες.

CHECK-IN: 15:00

CHECK-OUT: 11:00

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Γίνονται δεκτές  όλες οι κάρτες Visa / Mastercard καθώς και πληρωμές με μετρητά για πόσα κάτων 500€

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΑΓΩΝ All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of “Alpha e-Commerce” of Alpha Bank and uses TLS 1,2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Encryption is  way of coding the information until it reaches the recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.